storia-fz.jpg
storia-fz.jpg

Vi importerar för hela norden, Italiens kanske finaste sortiment av Espressobönor och Téer från Filicori Zecchini.

Filicori Zecchini är ett av Italiens äldsta kafferosterier. Företaget startade 1919 och drivs än idag av de två familjerna Filicori och Zecchini. Företaget satsar enbart på högkvalitativt kaffe av de bästa råvaror som finns och arbetar idag hårt för att vara goda ambassadörer för den italienska kulturen världen över.

FZ_Blend.jpg

ESPRESSO BLEND

Filicori Zecchini Espresso Blend är en fin blandning av brasiliansk Arabica och asiatisk Robusta. Resultatet är ett intensivt och rundat kaffe med en avgörande arom och välbalanserade smaker.

EARL GREY BLUE FLOWERS

SVART TE EARL GREY

Det klassiska Ceylon teet smaksatt med eterisk olja från Bergamot berikas, i denna blandning, med den känsliga touchen av blåklint blad.

TÈ VERDE ALLA CAMOMILLA

GRÖNT TE KAMOMILL

De gröna teerna, som kommer från Ceylon och Kina, tillsammans med naturligt torkad kamomill, ger liv till en tröstande och avkopplande varm dryck.

TÈ VERDE MENTA

GRÖNT TE MINT

En fantastisk klassiker för grönt teälskare, med ursprung i Ceylon och Kina, berikad med ett urval av naturligt torkade pepparmintblad.

TÈ NERO PASSION FRUIT

SVART TE PASSIONSFRUKT

Denna exotiska blandning innehåller några av de mest värdefulla svarta teerna av Ceylon, med hela teblad och små bitar passionsfrukt.

TÈ NERO AL LIMONE

SVART TE CITRON

Bland de mest klassiska och mest älskade blandningarna innehåller detta svarta te även naturlig citronskal och extrakt.

ROOIBOS DOLCE

RÖTT TE ROOIBOS

Naturligt koffeinfri, har denna infusion en lätt hasselnötssmak och smakas bäst utan socker för att uppskatta dess naturliga sötma.